Välkomna till Caroline Hjerpes värld!

Vi tar vårt hantverk seriöst, men våra smycken är allt annat än tråkiga. Caroline Hjerpes design är fylld av lekfullhet, med fokus på personlig stil och färgglad symmetri!

I en värld besatt av perfektion, driven av masskonsumtion och överproduktion, är vi stolta över att sticka ut. Vår kollektion är dynamisk, designad för att staplas och skapa en personlig look.Det är de subtila imperfektionerna som gör varje smycke vi skapar så unikt och perfekt – precis som kvinnorna som bär dem.

Alla våra smycken är alltid handgjorda med återvunnet material och handplockade, konfliktfria ädelstenar och diamanter i vår lilla verkstad i Stockholm. Vi tillverkar örhängen, ringar, halsband och mycket mer i återvunnet 18k guld eller silver. Här hittar du unika förlovningsringar i tidlös design för både honom och henne – vårt lilla, dedikerade team hjälper dig att hitta just din drömring!

Les Bonbons

 

Besök gärna någon av våra mysiga butiker i Stockholm eller Malmö för att hitta ditt drömsmycke gjort med hållbarhet och extra mycket kärlek!