WORK WITH US

Butiksbiträde – Stockholm

Vi söker en glad och härlig person som vill bli en del av vårt team på Caroline Hjerpe AB. Rollen innefattar främst sälj och kundkontakt i vår butik men ytterligare uppgifter där även generell administration, kreativt tänkande och utveckling av varumärket står i fokus. Våra sälj sker genom personliga möten och kan vara invecklande och innebär därav stort ansvar och social förmåga. Det är viktigt att du identifierar dig med märket Caroline Hjerpe AB och att du är driven av kontakt med människor samt positiv och pålitlig.

Tjänsten är deltid och innebär Lördagar mellan 11:15-16:15 och du kommer att jobba tillsammans med en kollega på plats i butiken. Tjänsten funkar bra att kombinera med exempelvis studier då det endast är Lördagar som vi behöver hjälp. Det finns även möjlighet till att jobba mer under storhelger och sommar. 

Vi vill att du ska ha följande kunskaper;

  • Flytande i svenska och engelska
  • Gymnasieutbildning
  • Grundläggande datorkunskaper

Vi tycker att det är extra meriterande om du har tidigare erfarenheter av butiksjobb samt om du har möjlighet att vid behov kunna hoppa in även vissa vardagar.

    Med denna tjänst har du möjligheten att vara med på vår resa som vi gör inom företaget Caroline Hjerpe. Vi växer snabbt och vi utvecklar oss ständigt, även dina ansvarsområden kommer att utvecklas allt eftersom du lär dig mer om oss, och om du önskar - även din tjänst. Som en del av vårt team får du en stor möjlighet att lära dig utvecklingen av ett företag inom den kreativa miljön.

    Skicka ditt CV samt ett kortare personligt brev om varför du vill jobba hos oss och vad dina främsta egenskaper och styrkor är. Vi föredrar att du skickar en hälsning på video där du presenterar dig själv så vi får en bild av vem du är som person. Skicka till hello@carolinehjerpe.se så svarar vi så snart vi kan!

     

    / team Caroline Hjerpe  

    Leave a comment

    All comments are moderated before being published

    The ring is so pretty! Together with my Les Triples! Thanks for everything, you guys are the best,

    Ringen är SÅ FIN! Och ihop med min Les Triples! 🥰🥰😍😍😍💛 TACK för allt! BÄSTA ni!!
    KRAM!!

    Abbygail Roth