SHOP MANAGER - STOCKHOLM

Shop Manager – Stockholm

Vi söker en glad och härlig person som vill bli en del av vårt team på Caroline Hjerpe AB. Rollen är butiksansvarig med uppgifter som innehåller ansvar för vår butik fem dagar i veckan, fullt ansvar för kundkontakt i butik samt via mail och telefon och ytterligare uppgifter där generell administration, kreativt tänkande och utveckling av varumärket står i fokus. Många av våra sälj sker genom möten och kan vara invecklande och innebär stort ansvar och social förmåga. Det är viktigt att du identifierar dig med märket Caroline Hjerpe AB och att du är driven av kontakt med människor samt positiv och pålitlig.

Tjänsten är heltid vilket innebär måndag-fredag mellan 11:00-18:00, under denna tid är du fullt ansvarig för butiken.

Vi vill att du ska ha följande kunskaper;

  • Flytande i svenska och engelska
  • Gymnasieutbildning
  • Grundläggande datorkunskaper

Vi tycker att det är extra meriterande om du har tidigare erfarenheter av butiksjobb samt om du besitter kunskaper inom;

  • Fotografering
  • Marknadsföring
  • Photoshop
  • InDesign

Med denna tjänst har du möjligheten att vara med på vår resa som vi gör inom företaget Caroline Hjerpe. Vi växer snabbt och vi utvecklar oss ständigt, även dina ansvarsområden kommer att utvecklas allt eftersom du lär dig mer om oss, och så även din tjänst. Som en del av vårt team får du en stor möjlighet att lära dig utvecklingen av ett företag inom den kreativa miljön.

Skicka ditt CV samt ett personligt brev om varför du vill jobba hos oss och vad dina främsta egenskaper och styrkor är. Vi föredrar att du skickar en hälsning på video där du presenterar dig själv så vi får en bild av vem du är som person. Skicka till hello@carolinehjerpe.se så svarar vi så snart vi kan!

 

/ team Caroline Hjerpe  

 

 

The ring is so pretty! Together with my Les Triples! Thanks for everything, you guys are the best,

Ringen är SÅ FIN! Och ihop med min Les Triples! 🥰🥰😍😍😍💛 TACK för allt! BÄSTA ni!!
KRAM!!

Abbygail Roth